Υπηρεσίες

                    
VDSL, 4G+, Internet, smartphone, ταμπλέτες, home servers, media players, έξυπνες τηλεοράσεις, κοινωνικά δίκτυα. Και τώρα τι;
                    

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρονται

Ποιές είναι αυτές;

Μουσική, βίντεο και Ιντερνετικό ραδιόφωνο παντού.
Media home server.
Άμεση και προσιτή επικοινωνία από όλες τις συσκευές.
Παιχνίδια on-line.
Τηλεόραση μέσω Διαδικτύου.

Το Internet ανοίγει ένα νέο παράθυρο στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία. Είναι μια αστείρευτη πηγή πληροφοριών και παράλληλα η βάση για την δημιουργία του δικτυωμένου σπιτιού. Νέες συναρπαστικές δυνατότητες έχουν μπει στην ζωή μας. Το ιντερνετικό ραδιόφωνο και η τηλεόραση, η άμεση επικοινωνία με φίλους χωρίς γεωγραφικά όρια και η μουσική πανδαισία σε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι μόνο ένα μικρό δείγμα ενός καινούριου κόσμου που ανοίγει η σύγχρονη τεχνολογία.
Συνδέστε και δικτυώστε ενσύρματα ή ασύρματα και με ασφάλεια υπολογιστές, εκτυπωτές, παιχνιδομηχανές, τηλεοράσεις, ενισχυτές, media players, smartphone και ταμπλέτες. Ακούστε μουσική, παίξτε, δείτε ταινίες, επικοινωνήστε, από όπου και αν είστε. Οι περιορισμοί του σαλονιού ή του δωματίου και του υπολογιστή ανήκουν πλέον στο παρελθόν.


Προστατευτείτε από κακόβουλες επιθέσεις

Μήπως μοιράζεστε το Internet με τον γείτονα σας χωρίς να το ξέρετε; Είναι οι υιοί και τα διάφορα σκουλήκια καθημερινοί επισκέπτες του υπολογιστή σας; Μήπως είναι οι συσκευές σας που συνδέονται στο Διαδίκτυο ρομποτάκια των καλών παιδιών;

Προστασία και ρυθμίσεις δικτύου.
Προστασία και ρυθμίσεις υπολογιστών, έξυπνων τηλεφώνων και εφαρμογών.

Έρευνα του BBC έδειξε ότι ένας υπολογιστής που συνδέεται στο Internet, δέχεται κατά μέσο όρο μία κακόβουλη επίθεση κάθε μία ώρα. Αποκλείστε αυτούς που επιβουλεύονται την υγεία των δικτυωμένων συσκευών σας και διασφαλίστε την ακεραιότητα των προσωπικών σας δεδομένων.
Η προστασία των δεδομένων σας και η ασφαλής περιήγηση στο Internet είναι εφικτή, αρκεί να θωρακίσετε κατάλληλα τα μηχανήματα και το δίκτυο σας. Και ένα απλό antivirus πλέον δεν φτάνει.


Φτιάξτε το Ψηφιακό Σπίτι

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να συνδέσετε δικτυακά μεταξύ τους υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, media players, smartphone, ταμπλέτες, ενισχυτές και τηλεοράσεις έτσι ώστε να επικοινωνούν και να μοιράζονται τραγούδια, φωτογραφίες και βίντεο;

Ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση και επικοινωνία υπολογιστών, ενισχυτών, τηλεοράσεων, media players, παιχνιδομηχανών.
Αναπαραγωγή μουσικής, slideshow φωτογραφιών και θέαση βίντεο μέσω δικτύου οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.

Η ολοκλήρωση της δικτύωσης όλων των νέων ηλεκτρονικών συσκευών και η απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ τους είναι η βάση για το λεγόμενο ψηφιακό σπίτι. Οι σύγχρονες καταναλωτικές και μη συσκευές διαθέτουν συνδεσμολογία τοπικού δικτύου έτσι ώστε να επικοινωνήσουν και να αναπαράγουν την ψηφιακή σας συλλογή μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο.
Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις ασύρματων δικτύων και την σύνδεση συσκευών με το Internet.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6896 013 ή στο info@digitalliving.gr για να μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τον θαυμαστό κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας.